Rejser fra Hamburg

Hvis du skal videre ud i verden fra Jylland eller Fyn, kan det ofte betale sig at flyve fra Hamburg Airport. De tyske rejsebureauer tilbyder i højere grad All Inclusive Rejser til destinationer både i Europa, USA, Østen og Afrika.

For det første undgår du at skulle over København og Kastrup med de omkostninger det bringer + køretiden / rejsetiden. For det næste er rejser fra Hamburg billigere end Kastrup p.g.a. flyselskabernes omkostninger til ejerne af lufthavnen. For det tredje er det billigere at parkere ved Hamburg Lufthavn end i Kastrup. Så alt i alt er der mange tusinde kroner at spare på en ferierejse, charterrejse eller All Inclusive Rejse fra Hamburg i forhold til at rejse fra København.

FDM har skrevet en artikel om fordelene ved at rejse fra Hamburg. Læs den her

FDM Travel tilbyder også pakkerejser ud fra Hamburg. Når du udfylder deres søgeformular, skal du blot taste Hamburg ind som afgangslufthavn i stedet for default København Kastrup. Så kan du også checke prisforskellen her. Klik her og søg på FDM Travel
FDM Travel

Check f.eks. priser på portalen for Hamburg Lufthavn

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.