Rødby Puttgarden til Europa

Tag færgen fra Rødby til Puttgarden hvis du skal til Europa

Hvis du planlægger en kør selv ferie eller af anden årsag skal fra det østlige Fyn, Sjælland, øerne eller København til den vestlige del af Europa, så vil den korteste og hurtigste vej være via Rødby Puttgarden færgen.

Rødby Puttgarden færgen er kun 45 minutters sejlads og der er mange afgange hver dag.

Omkring weekender, højtider og på de mest trafikkerede tidspunkter anbefales det at reservere plads. Du kan booke plads og købe billet til Rødby Puttgarden færgen her

Bemærk at hvis du bruger GPS, skal du huske at stave Puttgarden med 2 t’er. Der findes en anden by ved Østersøen i Tyskland, som hedder Putgarden. Det bliver en lang omvej at køre til den forkerte by. Søg heller ikke på Rødby Puttgarten.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.